• СХУНИУН

Квадрат цев

  • Квадратна цев, шупљи пресек

    Квадратна цев, шупљи пресек

    Листа величина квадратне цеви Величина (ММ) Ш1*Ш2*Т Дебљина (ММ) Величина (ММ) Ш1*Ш2*Т Дебљина (ММ) Величина (ММ) Ш1*Ш2*Т Дебљина (ММ) Величина (ММ) Ш1*В2 *Т Дебљина (ММ) 20*20 1.0 60*60 50*70 40*80 50*80 70*70 60*80 100*40 1.3 120*120 140*80 160*80 75*150*600 2,5 ~ 2,75 300 * 450 300 400 400 * 400 4,5 ~ 5,75 1.3 1.4 3.0 ~ 4,0 7,5 ~ 11.75 1.4 1.5 4.25 ~ 4,75 12,5 ~ 13,75 1,5 1,7 5,25 ~ 6.0 14.5 ~ 14.75 1.7 1.8 ~ 17.75 2. .