• СХУНИУН

И Беам

  • И Беам Универзална греда за грађевинарство

    И Беам Универзална греда за грађевинарство

    И Листа величина греда ГБ Стандардна величина Величина (ММ) В*Б*Т*В Теоријска тежина (КГ/М) Величина (ММ) В*Б*Т*В Теоријска тежина (КГ/М) 100*68*4,5*7,6 11.261 320*132*11.5*15 57.741 120*74*5*8.4 13.987 320*134*13.5*15 62.765 140*80*5.5*9.1 16.890*9.1 16.890*5*8.4 13.987 * *138*12*15,8 65,689 180*94*6,5*10,7 24,143 360*140*14*15,8 71,341 200*100*7*11,4 27,929 400*142*6,5*10,7 24,143 360*140*14*15,8 71,341 200*100*7*11,4 27,929 400*142*6,5*10,7 24,143*142*14*15,8 *12,5*16,5 73,878 220*110*7,5*12,3 33,070 4...